divendres, 7 de juliol del 2017

Aclimatació

Avui és el nostre tercer dia de viatge. Som a El Caire i poc a poc ja ens anem creient que això ha començat. 

El primer dia vam arribar tan cansats que no vam fer pràcticament res. Prendre contacte amb la ciutat, dormitar i, bàsicament, descobrir que aquí els horaris són diferents. I això implica un descans d'hores al migdia per fugir de la calor. 

I, efectivament, així vam fer el segon dia. Pel matí vam anar a visitar el museu Egipci i vam tornar a l'hostal a descansar i fugir de la calor. Per cert, els egipcis m'han ajudat a veure la meva similitud amb els antics faraons i els hi encanta la meva barba. I a la tarda vam anar caminant fins al mercat del Khalili i vam sopar per allà, i, de tornada, vam veure que la ciutat viu a partir del vespre, quan el sol es pon. 

Avui, hem repetit estratègia: el matí a visitar les piràmides de Gizeh: Keops, Kefren i Mikerino; així com la gran esfinx de Gizeh. I ara som en la franja de repòs. El trajecte amb autobus ha estat divertit; hem conegut molts egipcis, molt amables, en general. La seva amabilitat contrasta amb els monstres caçaturistes que et trobes en els llocs més turístics. I precisament la visita a les piràmides és el lloc més estressant en aquest sentit, pel que sembla. Tota l'estona t'estan oferint camells, anar a cavall, souvenirs (entre d'altres fan servir el vell truc de "regalar-te" un souvenir i en el darrer moment demanar-te unes monedes a canvi). Tot i això, i la calor que feia, etc... l'experiència val la pena. Ara bé, no hi ha fotos que valguin... S'ha de veure en persona. Però això... ja ho mostraran la Neus i l'Helena, les fotògrafes expertes de l'expedició.

Petons, 
Lluís

1 comentari:

  1. Hola guapos!!! Que bien poder leeros y compartir vuestra aventura! Besos!

    ResponElimina