dijous, 13 de juliol del 2017

Fruites exòtiques de Tailàndia

Des que hem arribat a Tailàndia, del poc que hem vist, el que més m'ha sobtat és que hi ha moltíssima vegetació i moltes fruites estranyes. 
Per exemple, hi ha una que és gran, verda i punxeguda per fora. I quan l'obres fa molta pudor. En el nostre hotel posa que està prohibit entrar amb aquesta fruita. Es diu durián.
Hi ha una altra que per dins és lila i té gust de pera, però més dolça. Per fora és d'un color entre lila i rosa i la pell té diferents capes (a la foto ho veureu millor). Aquesta em penso que es diu fruita del dragó.
Una altra és vermellosa i té com punxes. Són fruits petits. No els hem provat però els hem vist al mercat i la forma és ovalada. 
També hem vist plàtans mini, pinyes, papaies, mangos, síndries, rambután, mangostán, etc.
Us deixo un enllaç perquè veieu fotos:

http://www.mundo-nomada.com/articulos/frutas-tropicales-de-tailandia

I també fotos nostres:

Helena

6 comentaris:

  1. Helena, cual es tu fruta favorita?Imagino que el durian si huele mal no debe de ser muy apetecible!. Besos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi fruta favorita más exótica de momento son los plátanos porque los hay que son tan pequeños como el dedo índice de un adulto. El durian lo probó papá y dijo que la textura no le gustaba porque se imaginaba que se estaba comiendo un pulmón aunque nunca lo haya probado.

      Elimina
  2. Helen, haureu de portar algunes fruites pudoroses per regalar-les a qui us caigui malament!!!jajajaja!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria, ho faria però la portaria amb el doble de pudor perquè estaria podrida, i a més no me la deixarien pujar a l'avió!

      Elimina
  3. Que bé Helena! Nosaltres també vam estar a Tailàndia i ja no recordàvem totes aquestes fruites!! Molts petons. Marc, Laia, Isaac i Ruth.

    ResponElimina